Internet radio za poslovne objekte

Sport / Wellnes / SPA

Pravilan odabir glazbe u dvorani za vježbanje ili prostoru za relaksaciju važan je kao i dobra opremljenost vašeg centra. Teretane su mjesta gdje uvijek svira glazba i obično se radi o glazbi bržih ritmova  koja bi trebala potaknuti vježbače.

Glazba je jako moćna stvar, stoga valja iskoristiti sve što ona pruža! A kad je u pitanju naporno vježbanje u teretani – pruža puno! Ne samo da nas vježbanje uz omiljenu glazbu dodatno motivira i otklanja umor prilikom vježbanja, nego je i bitan ritam glazbe koju slušamo kako bismo ostvarili najučinkovitije rezultate.

Uz glazbu možeš brže i duže trčati te bolje odraditi sve vježbe u teretani. Glazba povećava izdržljivost za 15%

Glazba, pak, ima blagotvoran učinak na mentalno zdravlje, relaksaciju i meditaciju u ugodnom okruženju. Danas je glazba jedan od poznatijih alternativnih metoda liječenja, sve se više koristi kako bi poboljšala kvalitetu života i promijenila ljudsko ponašanje. Stoga je neizostavni dio svakog wellnes i spa doživljaja.

U prostorima koji služe za relaksaciju ili kratko okupljanje puštajte ugodnu glazbu sporijeg ritma, tako ćete stvoriti atmosferu ugodnu za druženje.

Pravilnim odabirom glazbe ćete povećati broj članova vašeg centra te intenzitet njihovih dolazaka. Stoga za aerobik, fitness i ostale oblike vježbanja odaberite glazbu s brzim ritmom. Tako će vaši članovi biti motivirani za vježbanje koje će im proći u ugodi i lakše i brže postići ciljeve koje su si zadali.